Coelho tekent in Madrid

Luc Goderis
| 0 reacties
Coelho tekent in Madrid
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Angel Torres, de voorzitter van Getafe, verklaarde gisteren op de Spaanse radio dat Jaja Coelho naar Madrid verhuist.  "Coelho is van ons, hij kan ons niet meer ontsnappen", waren de letterlijke woorden van Torres.

Sedert het begin van de huidige competitie speelde Jaja Coelho zich in de kijker en dat is uiteraard niet onopgemerkt gebleven.  Anderlecht en Club Brugge waren meer dan geïnteresseerd in de Braziliaan maar ook de buitenlandse scouts vonden de weg naar het Kuipke.  Getafe meldde zich bij Feyenoord - want Coelho ligt bij de Nederlanders onder contract - en beide teams kwamen redelijk vlug tot een overeenkomst.  Feyenoord vangt straks om en bij het miljoen euro voor Coelho.

"Coelho kan ons niet meer ontsnappen, de speler heeft getekend", glunderde de Madrileense preses.  "Er ontbreken alleen nog enkele administratieve documenten.  In principe is de deal gesloten, maar met deze nieuwjaarsperiode zijn het slechte tijden om zaken af te handelen. Bovendien heeft Feyenoord recent de samenstelling van zijn directiecomité gewijzigd, dat bemoeilijkt één en ander", aldus nog de Getafe-voorzitter.

De ploeg van trainer Bernd Schuster staat momenteel negende in de Primera Division en hoopt volgende week Coelho officieel te kunnen voorstellen. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties