Club laat Victor niet gratis vertrekken

Club laat Victor niet gratis vertrekken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot wil Victor graag terughalen bij Club Brugge. De Antwerpenaren zijn echter niet van plan om een transfersom te betalen voor de Braziliaan. Dat zien ze in Brugge niet zitten.

Victor komt al geruime tijd niet meer aan spelen toe bij Club Brugge. Deze week werd hij naar de B-kern verwezen omdat hij zaterdag niet op de training verscheen. Volgens de Braziliaan moest hij iemand afhalen op de luchthaven. Hij wil dolgraag terug naar z'n ex-club en is ook bereid in te leveren. Voorlopig is er echter nog geen akkoord tussen beide clubs. "Ik ben hier al 1.5 jaar ongelukkig. Club wil mij kapot", aldus de speler.

Sportleider Marc Degryse laat zich niet op stang jagen. Bij Club willen ze 100.000 euro krijgen voor de Braziliaanse aanvaller, die eind dit seizoen transfervrij is. Nog volgens Degryse gedraagt hij zich niet professioneel en is hij niet met zijn vak bezig. Z'n fratsen zullen blauw-zwart alvast nie toegeeflijker maken. Als GB niet met het geld over de brug komt, dan blijft Victor desnoods nog tot het einde van het seizoen bij de B-kern.

Volgens Germinal Beerschot hebben ze Victor zeker niet gevraagd om tegendraads te doen. Zij willen de zaak in alle sereniteit regelen. Wordt zeker nog vervolgd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties