Luxeprobleem voor Van Acker

Dirk Pieters
| 0 reacties
Luxeprobleem voor Van Acker
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Keuze uit ongeveer 32 spelers, onderaan staan in de tweede klasse, een probleem met de doelmannen en een stadion waar serieus om “gevochten” wordt, dat is zowat alles samengevat over de ‘Great Old’.
 
Met de vijf nieuwkomers van Manchester United op de Bosuil heeft Regi Van Acker nu meer dan genoeg keuze om een ploeg bij elkaar te sprokkelen. In het begin van het seizoen was de club aan een afslanking van de kern bezig, maar nu blijft daar niet veel meer van over. Of dit niet teveel problemen gaat geven is nog maar de vraag. De kern leek in het begin van het seizoen goed overeen te komen, maar nu met alle nieuwkomers is de kans groot op conflicten.
 
Ook over de doelmannen is er de laatste tijd veel te doen. Zowel Willockx als Ristovic laten zich bijna wekelijks vloeren met de nodige blunders. Hoewel Ristovic de voorkeur geniet bij Van Acker, moet de doelman toch oppassen om zijn plaats niet opnieuw kwijt te spelen aan Willockx. Antwerp heeft momenteel een negatief doelpuntensaldo. De Great Old kreeg maar liefst 34 doelpunten tegen in 18 wedstrijden, enkel Deinze doet momenteel nog slechter in de tweede klasse. Ook Dennis Duynslaeger en Sander Kevelaerts zijn nog alternatieven voor Van Acker, maar blijkbaar geeft de trainer de voorkeur aan Willockx en Ristovic. Over Yattara wil Antwerp liever niets kwijt. De jonge doelman ging verschillende malen in de fout tijdens de bekerwedstrijd tegen Woluwe.
 
De cijfers die Antwerp dit seizoen kan voorleggen zijn alles allesbehalve positief. De Great Old was zeker geen titelkandidaat, maar met de huidige stand hadden ze op de Bosuil zeker geen rekening gehouden. Uit achttien wedstrijden slechts twintig punten halen is te weinig. De club staat op amper vier punten van de laatste in het klassement. Nu zaterdag staat er voor Antwerp een belangrijke wedstrijd op het programma tegen Geel.
 
Over het stadion is de laatste weken genoeg gepraat. Zowel Tony Gram als Antwerp wisten te vertellen dat beiden recht in hun schoenen staan. Gram heeft een zaak lopen tegen de Great Old, maar nu heeft Antwerp eveneens een zaak lopen tegen Gram. Blijkbaar een straatje zonder einde? De verkoop van de gronden zou doorgaan op 23 mei, maar zover komt het volgens de leiding van Antwerp niet.
 
Tot slot zal er zaterdag tegen Geel een herdenking gehouden worden op de Bosuil ter ere van ‘Stafke’ Fabri. Het rood-witte supporterslegioen zal er alvast een onvergetelijk moment van maken om hun ‘held’ te eren. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties