Gilbert Bodart in nauwe schoentjes ?

Joeri De Ren
| 0 reacties
Gilbert Bodart in nauwe schoentjes ?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gilbert Bodart komt opnieuw in opspraak.  Deze week pakt Sport / Voetbalmagazine uit met de onthulling dat Gilbert Bodart wel erg innige banden heeft met het bedrijf “Bingoal” van zakenman Lieven Impens.  Niet alleen was dit bedrijf als sponsor betrokken bij twee ex-clubs van Bodart (Oostende en La Louvière), maar Bodart en Impens hebben ook samen een bedrijf in sportmateriaal en blijken dus goede maatjes te zijn.  Impens zei vorige week dan nog in Humo dat hij tussenkwam om Bodart de job van trainer te bezorgen bij de Wolven.  

Er was reeds het gokbriefje dat uit de zak van Bodart zou zijn gevallen na de wedstrijd Standard-Oostende.  Nu kwam ook aan het licht dat Bodart in die periode kampte met grote financiële problemen.  Hij verkreeg een private lening bij sponsor Franklin Sleuyter en vroeg ook voorschotten op zijn loon.  Bodart blijft zijn onschuld volhouden en beweert dat alles kadert binnen een afrekening die in Oostende plaats heeft.  

Deze nieuwe verwikkelingen zijn echter onrustwekkend indien ze waarheid blijken te bevatten.  Net nu het voetbal onder druk staat met de ganse affaire “Ye” roept de ganse soap rond de vroegere keeper van de nationale ploeg toch vele vagen op. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties