Valgaeren: "Valse start gemaakt bij Club"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Valgaeren: "Valse start gemaakt bij Club"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Joos Valgaeren heeft er een erg matige eerste seizoenshelft opzitten bij Club Brugge. De verdediger was meer out dan hem lief was en met de ontbolstering van Jason Vandelanoitte lijkt het er niet op dat hij snel een basisplaats zal veroveren. Op clubbrugge.be vertelt Valgaeren wat hij er zelf van denkt.

"Ik heb een valste start gemaakt bij Club Brugge", aldus Valgaeren. "Ik ben zelf diep teleurgesteld dat het allemaal zo moet lopen en ik kan me inbeelden dat heel wat anderen ook meer hadden verwacht. Het enige wat ik kan doen, is afwachten en de toekomst zal wel uitwijzen hoe alles loopt."

"Het wordt lastig om een plek te veroveren. Als je bij een club van dit kaliber komt spelen, weet je van tevoren dat je het allerbeste in jezelf naar boven moet halen om een vaste stek te bekomen. Ik was me daar van bij het begin van bewust. Het doel van de trainer is punten pakken en dat kan hij enkel met zijn sterkste elftal. Wie niet goed genoeg is, moet logischerwijs de duimen leggen voor de jongens die beter presteren op dat moment. Mijn taak nu om me weer te gaan bewijzen."

"Wie de titel pakt? Ik ben er bijna van overtuigd dat Club ook dit jaar weer kampioen wordt. De laatste weken hebben we toch bewezen dat we mooi voetbal kunnen brengen en meedingen voor de volle pot. Het allerbelangrijkste is dat we alles nog in eigen handen hebben. Als we de continuïteit in ons spel kunnen behouden en op hetzelfde elan doorgaan, dan pakken we die titel."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties