Trio mag vertrekken bij Queensland

Trio mag vertrekken bij Queensland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Queensland Roar heeft beslist dat de wegen tussen hen en Reece Tollenaere, Todd Gava en Tyler Simpson zullen scheiden. Coach Miron Bleiberg: "Ze wouden meer garantie op speelminuten, maar dat is iets wat we niet kunnen garanderen met het oog op volgend seizoen. Met dit gegeven in gedachten vonden we het beter om nu al tot de beslissing te komen om te scheiden. Zo hebben ze de kans en de tijd om een andere ploeg te zoeken."

Toch is de deur voor het trio niet helemaal gesloten. Bleiberg: "We zullen de voorbereiding starten met achttien spelers die onder contract liggen. Als de drie geen kans vinden om bij een andere ploeg aan de slag te gaan, gaan we ze uitnodigen om te testen en zien of ze geschikt zijn om de resterende twee plaatsen op te vullen."

Van het trio is Todd Gava de speler die het meeste in actie mocht komen. De verdediger speelde mee in negen wedstrijden. Verdediger Tyler Simpson en aanvaller Reece Tollenaere kwamen respectievelijk vier- en driemaal in actie. Overigens werd in de loop van vorig seizoen het contract van de tweelingsbroer van Tyler Simpson, Jordan, ontbonden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties