Standard en Zulte Waregem ruzieën over Sergeant

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Standard en Zulte Waregem ruzieën over Sergeant
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem is niet te spreken over de transferpolitiek van Standard. De bekerfinalist laat in Het Laatste Nieuws weten dat Standard Frédéric Dupré en nu Tony Sergeant achter de rug van de club om benaderde.

Volgens Zulte Waregem praatte Standard zonder toestemming met Sergeant over een transfer. "Als ze willen onderhandelen, moeten ze dat eerst rechtstreeks doen met de club en niet via slinkse wegen", legt voorzitter Willy Naessens uit. "Ik heb geen hoge pet meer op van Michel Preud'homme. Die vond ook een akkoord met Dupré, een kwartier nadat hij van ons de toestemming had gekregen om te onderhandelen. Allee, als dàt niet al op voorhand geregeld was."

Standard beweert dat het bij Zulte Waregem bij het afronden van de transfer van Dupré wel degelijk melding maakte van de interesse voor Sergeant. "Zwans", reageert Naessens. "Ze hebben het al lachend voorgesteld. Zo van: we kopen Dupré en we doen er nog 200.000 euro bij voor Sergeant. Komaan, redelijk zijn, hé."

Toch gaan de gesprekken gewoon voort. Sergeant zou wel geïnteresseerd zijn in een transfer naar Luik. Zulte Waregem hoopt de middenvelder te houden, maar zegt niet neen tegen een mooi bod. Ook Anderlecht toonde een tijdje geleden interesse, maar die lijkt ondertussen bekoeld.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties