Sheva in - Crespo out?

K M
| 0 reacties
Sheva in - Crespo out?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerder in het verleden waren er al verhalen te horen dat Andreï Shevchenko naar Chelsea zou verhuizen en dat Hernan Crespo terug zou gaan naar de Serie A. Echter nadat de spits van AC Milan toegaf dat hij nadacht over een vertrek lijken deze geruchten wel eens waarheid te kunnen worden. Chelsea gaf immers toe geïnteresseerd te zijn in de Oekraïner en vertelde er meteen bij dat Crespo mag vertrekken als hij dat wenst.

Technisch directeur Peter Kenyon: "We hebben de voorbije twee seizoenen onze interesse in Shevchenko laten blijken en hebben gesprokken met Milan. Shevchenko is een type speler die we graag zouden hebben."

"Op dit moment kunnen enkel wereldsterren onze groep versterken en Shevchenko hoort zeker in die klasse thuis. We hebben een kans om hem binnen te halen, maar we hebben in de zomer nog een lange weg te gaan. Op dit moment zijn de kansen 50-50, maar meer kan je er niet over zeggen."

Coach José Mourinho: "Ik denk dat het wel duidelijk is dat een topaanvaller onze ploeg gaat versterken. Ik kan echter niet zeggen dat het Shevchenko zal zijn. Hij is een speler van Milan en heeft daar nog een contract voor 3 of 4 jaar."

"Crespo heeft nooit zijn verlangen verborgen om terug te keren naar de Serie A. Het is bijna zeker dat de Argentijnse international volgend seizoen in de Serie A zal te zien zijn."

"Hernan is een speler van Chelsea, maar heeft nooit het feit verborgen dat hij wil terugkeren naar de Serie A. Hij is altijd zeer correct geweest. Ik heb hem de toestemming gegeven om te vertrekken. Vanaf maandag zal hij te vinden zijn bij de Argentijnse nationale ploeg."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties