Heel wat voetbal op televisie

Heel wat voetbal op televisie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voetballiefhebbers kunnen vanavond opnieuw genieten van heel wat voetbal. Daarbij kun je de keuze maken tussen ofwel de Brugse Metten en de Supercup. 

Op Canvas kun je terecht voor Anderlecht - Zulte Waregem, de winnaar doorbreekt de hegemonie van Club Brugge als Supercup-winnaar. De Supercup is het duel tussen de kampioen en de bekerwinnaar. Vanaf 20.20 start de uitzending op Canvas onder het Sporza-kanaal. 

KanaalTwee verzorgt de live-uitzending van de Brugse Metten. De traditionele opener in het Jan Breydelstadion. Hierbij ontvangt Club Brugge het Franse Paris Saint-Germain. De winnaar mag met de 'goeiendag' naar huis. Ook hier begint de uitzending om 20.20, de wedstrijd wordt net als deze van de Supercup om 20.30 afgetrapt. 

Voor de liefhebbers is er eerder op de avond de afscheidswedstrijd van Dennis Bergkamp. Er wordt afscheid genomen van een grootse voetballer. Arsenal de club waar hij de laatste jaren voetbalde neemt het op tegen Ajax, de club waar alles begon. De voorbeschouwing begint om 17.40 en de wedstrijd wordt afgetrapt om 18.00 en dat allemaal op Nederland 2.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties