Kern Club nu ook officieel gepresenteerd

Thomas Dubois
| 0 reacties
Kern Club nu ook officieel gepresenteerd
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Vrijdag rond het middaguur werd de Brugse spelerskern voor het seizoen 2006-2007 officieel aan de pers voorgesteld. Via een videoboodschap –het wordt een trend- van bedrijfsleider Filips Dhondt, die op vakantie is, deed men enkele projecten uit de doeken. Zo doet Club het op sponsorvlak heel goed. Naast Telenet, Dexia en Adidas als grote voortrekkers heeft Club ook tal van sponsors die in hun sector tot de top behoren (Inbev, Electrabel,…)
 
Nog eens benadrukte hij dat Club als uniek project begon met het online verkopen van tickets en abonnementen. De pers kreeg niets anders dan rozegeur en maneschijn te horen. De toeschouwersaantallen stijgen en op competitieniveau draait club break even. Daarnaast start Club met een eigen SMS-service, de website krijgt een nieuwe lay-out en ook CLUBtv kent z’n start.
 
Marc Degryse nam vervolgens het woord, stelde de nieuwe spelers één voor één voor en sprak de sportieve doelstellingen naar volgend seizoen uit. Die zijn weinig verrassend, een prijs pakken en zo ver mogelijk doorstoten in de Uefa-beker. Voorzitter Michel D’Hooghe nam tot slot het woord en kon niks meer kwijt dan al geweten was. Club denkt aan uitbreiding, iets wat pas over enkele maanden duidelijker zal worden gemaakt.
 
D’Hooghe zou D’Hooghe niet zijn als zou hij er op het einde niet opnieuw een citaat tegenaan gooien. “The proof of the pudding is in the eating, het is aan onze 4 chefs (lees de trainers) om er dit jaar een lekkere pudding van te maken.” [AN]
 
 
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties