Standard kon niet stunten tegen AS Roma

Steven Bologne
| 0 reacties
Standard kon niet stunten tegen AS Roma
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard heeft vanavond niet kunnen stunten tegen de Italiaanse topclub AS Roma, in Bolzano gingen de Rouches met 3-0 onderuit. Standard incasseert zo in het slot van de voorbereiding zijn eerste nederlaag.
 
Standard begon aan de partij in hun nieuwe zwarte uitrusting, met de nieuwe roos-witte hoofdsponsor op de borst. De Rouches konden in de eerste helft de nul op het bord houden, de drie Italiaanse doelpunten vielen allen pas in de tweede helft. Trainer Johan Boskamp startte zowat met zijn sterkste en fitste 11 aan de partij, dus ook met Olivier Renard in doel. Renard zal op de eerste speeldag in Lokeren eveneens onder de lat staan vermits de Luikenaars nog geen nieuwe doelman hebben aangetrokken.
 
Standard vertrok eerder op de dag in stijl naar Italië, de club vloog met een gereserveerd vliegtuig voor zo’n 30 personen richting het land van de wereldkampioen. Vanavond rond de klok van 23u00 vliegen de Rouches terug.  
 
Standard: Renard, Deflandre, Sarr, Costa, Matias (’58 Areias Lopes), Pelaic (’45 Kovalenko), Dembele (’58 Junior), Geraerts (’58 Coelho), Defour, Rapaic, Jovanovic (’86 Papassarantis)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties