Reacties na Dessel-KV Mechelen

Bart Hermans
| 0 reacties
Reacties na Dessel-KV Mechelen
Foto: © SC

Voetbalkrant sprak na de wedstrijd met uitblinker Charaï en met Pieter Crabeels. In dit artikel vind je een samenvatting van de interviews. Doordat de trainersbabbel ongewoon lang duurde, konden we geen speler van Dessel meer te pakken krijgen. Die waren immers al allemaal afgedropen.

Charaï was heel tevreden met de overwinning. Het was volgens hem een heel andere wedstrijd dan vorige week tegen Antwerp. Toch heeft zijn ploeg kunnen knokken er verdiend gewonnen. Na weken op de bank gezeten te hebben, mocht hij dankzij de schorsing van Bjorn Vleminckx nog eens starten. Hij bedankte zijn trainer direct met een doelpunt en gaf de assist voor het eerste doelpunt van Mechelen. Toch wilde hij ook benadrukken dat de verdediging heel goed had gespeeld, iets wat dikwijls niet wordt vermeld. Door zijn schorsingsdagen in het begin van de competitie en ook nog wat kwaaltjes verzeilde hij op de bank. Hij is dan ook zeer blij dat hij die prestatie kon neerzetten en hoopt op nog meer speelgelegenheid. De grote concurrentie binnen dit KV Mechelen is volgens Charaï goed voor heel de ploeg. Van de ramadan heeft hij niet zoveel last. Hij vindt de woorden van Bart Goor in een krant schitterend: "Wat ze in kracht verliezen, winnen ze door hun geloof." Hij benadrukte dat die uitspraak helemaal opging voor zijn prestatie die avond.
 
Ook Pieter Crabeels was heel tevreden met de overwinning. Over zijn eigen prestatie was hij niet echt tevreden. Hij voelde zich niet fris, maar probeerde dit goed te maken door werkvoetbal. De ploeg reageerde volgens de 23-jarige speler heel goed na het onverdiende verlies tegen Antwerp. Toen de jonge Mechelaar vernam dat ze dankzij het gelijkspel van Antwerp terug op de tweede plaats terechtkwamen werd hij pas echt enthousiast. In tegenstelling tot zijn trainer kregen we van hem wel te horen dat een periodetitel zeker te doen moet zijn voor een ambitieuze ploeg als Mechelen. De aanvaller hoopt in stilte op een stunt tegen Germinal Beerschot. [AN]

Het volledige interview met Isame Charaï ==> hier

Het volledige interview met Pieter Crabeels ==> hier.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties