BVB : Cercle ladies Brugge - Rapide Wezemaal

Jan Van Looy

De score tegen de laag geklasseerde tweedeklasser Cercle Brugge bleef beperkt maar kwam in feite nooit in gevaar. Imke Courtois en Tina Van der Auwera speelden niet mee, maar de reserven werden wel voor de leeuwen geworpen.

Wezemaal bouwde rustig op en kwam na 8 minuten op voorsprong toen een center van Karen Meeus in eigen doel werd verwerkt (0-1). Halfweg de eerste helft verdubbelde Kristien Elsen de stand. Een vijftal minuten voor de rust kreeg de thuisploeg de kans voor de aansluittreffer, maar de bal werd net weggewerkt. Rust 0-2.

Na de rust bracht coach Vic Crabbé drie andere speelsters tussen de lijnen. Karen Meeus hoogde na vier minuten verder aan tot 0-3 en Kristien Elsen kopte de 0-4 tegen de netten. Ook ditmaal kreeg de thuisploeg een mooie kans, maar een knappe kopbal op hoekschop werd nipt onschadelijk gemaakt. Wezemaal verzuimde nog enkele kansen, zodat een goed meespelende thuisploeg al bij al tevreden mocht zijn met het resultaat. Eindstand 0-4.

WEZEMAAL : Tania Vandenhouwe, Liesbeth Hemelsoet (46' Jessy Torreele), Evi Willekens (46' Heiremans Inge), Karoline Meykens, Karen Meeus, Femke Maes, Annelies Timmermans (46' Ansje Bogaerts), Hanne Van De Goor, Kristel Verelst, Kristien Elsen, Berit Stevens

DOELPUNTEN : 8' 0-1 Own-goal voor Wezemaal, 21' 0-2 Kristien Elsen, 49' 0-3 Karen Meeus, 58' 0-4 Kristien Elsen