Schalke legt nog een Braziliaan vast

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Schalke legt nog een Braziliaan vast
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Schalke 04 heeft zijn contingent Brazilianen uitgebreid tot vier spelers. De nummer twee uit de Bundesliga contracteerde Gustavo Franchin Schiavolin. De verdediger komt over van Paraná Clube, de nummer vijf uit de Braziliaanse competitie. Schalke hoeft voor de Schiavolin geen transfersom te betalen want hij was transfervrij. De 24-jarige Braziliaan tekende in de Veltins Arena een contract tot medio 2009.

Andreas Müller is erg tevreden met zijn transfer. "Gustavo is een rechtspoot met zeer veel potentie. Hij is zeer atletisch en kopbalsterk. Op basis van zijn leeftijd, goede karakter en defensieve kwaliteiten zijn wij er van overtuigd dat hij ons in de toekomst sportief verder kan helpen", aldus de technisch directeur van de Königsblauen.

Schalke 04 heeft al drie Brazilianen in dienst. Het gaat over Rafinha, Marcelo Bordon en Lincoln. Voor Schiavolin is het al zijn tweede avontuur in Europa. In 2003 was hij al eens bij Dinamo Moskou beland, maar bij de Moskovieten kwam hij nauwelijks in actie. Het voorbije seizoen in Brazilië speelde Schiavolin 34 wedstrijden waarin hij twee keer kon scoren.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties