Voetbalkrant.com zet zich in voor Make-A-Wish®

Thomas Dubois
| 0 reacties
Voetbalkrant.com zet zich in voor Make-A-Wish®
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook Voetbalkrant.com probeert z’n steentje bij te dragen aan het goede doel. Zo steunt Voetbalkrant.com Voices On Xmas, een evenement ten voordele van Make-A-Wish®. Make-A-Wish® is een organisatie die de hartenwensen in vervulling brengt van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Voices On Xmas vindt zaterdag 23 december plaats op het Schouwburgplein in Kortrijk en gaat van start rond 12 uur. Een hele namiddag lang kun je genieten van muzikale en niet-muzikale animatie met een akoestische set van Yasmine rond 16.30 als hoogtepunt. Even daarvoor worden duizenden witte ballonnen de lucht in gelaten als teken van hoop voor al die zieke kinderen.
 
Rond die ballonnen draait de hele actie, want aan die ballonnen zullen kaartjes hangen. Kaartjes die de afgelopen weken –en nog tot zaterdag 15.30- verkocht werden in West – en Oost-Vlaanderen. Voor slechts één euro kon en kunt u nog steeds een wenskaart kopen. Op die kaart kan u een wens of kerstboodschap schrijven, een wens die zaterdag de wereld in gestuurd zal worden.
 
Ook u kunt uw boodschap de lucht insturen. Dat kan door ‘vox(spatie)boodschap’ te SMS’en naar 3393. Net als een kaartje kost dit 1 euro. U steunt er een goed doel mee en helpt zo om de wens van een ziek kind in vervulling te laten gaan. Wenst u bijvoorbeeld wereldvrede, dan hoeft u enkel ‘vox wereldvrede’ te SMS’en naar 3393. U kan een gigantische return krijgen door het project te steunen, want iedereen die een kaart gekocht heeft, of een SMS gezonden heeft maakt kans op fraaie prijzen zoals een weekendje Parijs, drie dagen in het zuiden van Frankrijk, een luchtballonvaart, bioscooptickets én nog veel meer.
 
De keuze om Voices On Xmas te steunen was voor Voetbalkrant.com niet moeilijk. V.O.X. is immers een organisatie van Man-oeuvre. Een groep studenten journalistiek uit Kortrijk en –mogelijk- de toekomst van het perslandschap.
 
Badend in de kerstsfeer kan je op het Schouwburgplein terecht voor muziek en animatie. Ook de traditionele kraampjes zullen van de partij zijn. Ook zijn er tal van 'actes de présence’ van bekend en minder bekend Vlaanderen. Zo is er alvast een delegatie van Cercle Brugge, aangevoerd door Jimmy De Wulf. Ook Moeskroen is van de partij  met onder meer het gegeerde talent Daan Van Gyseghem. Meter en peter van V.O.X. zijn Miss Belgian Beauty Anne-Marie Ilie en Ignace Crombé. Ook zij zullen van de partij zijn.
 
Voices On Xmas, zaterdag 23 december vanaf 12 uur op het Schouwburgplein (vlakbij het station) in Kortrijk . De winst van dit evenement gaat integraal naar Make-A-Wish®. 

Meer info op: www.voicesonxmas.be
        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties