Manchester City ontvangt Everton

Luc Goderis
| 0 reacties
Manchester City ontvangt Everton
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City zet 2007 in met een thuiswedstrijd tegen Everton.  Beide middenmoters wonnen op tweede Kerstdag hun wedstrijd.  Man City haalde het toen nipt bij West Ham, terwijl Everton thuis ruim de maat nam van Newcastle.
 
Voor de komst van Everton kan de thuisploeg niet rekenen op Dietmar Hamann, Trevor Sinclair en Claudio Reyna.  Het trio ligt respectievelijk met rugproblemen, knieproblemen en een hamstring-blessure in de lappenmand.  Joey Barton zit op Nieuwjaarsdag een schorsingsdag uit, maar aanvaller Paul Dickov zou, na een teenblessure, terug fit moeten zijn.
 
Everton-manager David Moyes daarentegen heeft geen selectieproblemen.  Op de twijfelachtige Alan Stubbs na, kan hij rekenen op een volledig fitte kern.
 
Vorig seizoen won Man City hetzelfde treffen.  Danny Mills opende toen een kwartier voor affluiten de score en Darius Vassell bracht de stand in de allerlaatste minuut nog 2-0.  Tijdens de heenronde van dit seizoen eindigde de partij in een 1-1 gelijkspel.  Andrew Johnson bracht Everton net voor de pauze op voorsprong, maar tijdens de slotseconden zorgde Micah Richards voor de puntendeling.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties