Livorno haalde nog Fiore binnen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Livorno haalde nog Fiore binnen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Italiaan Stefano Fiore zal het seizoen afmaken bij Serie A-club AS Livorno. De Italianen huren de voormalige international van het Spaanse FC Valencia.

Fiore is de jongste jaren wat op de dool en verslijt de ene club na de andere. In 2004 haalde de Italiaanse coach Claudio Ranieri hem naar het Estadio Mestalla waar hij tot de zomer van dit jaar tekende. Maar Ranieri werd wat later ontslagen en de inmiddels 31-jarige Fiore kon in Spanje op niet veel speelminuten meer rekenen.

Daarom verhuisde hij vorig seizoen op huurbasis naar AC Fiorentina en begon hij dit seizoen bij Torino. Bij die club speelde hij negentien duels waarvan hij er elf begon in de basiself. Livorno hoopt wel dat na de huurperiode het Fiore voor langere tijd zal kunnen contracteren.

Aldo Spinelli, de voorzitter van Livorno, liet weten dat hij hoopt dat hij coach Daniele Arrigoni een plezier heeft gedaan met zijn drie aankopen. "We hebben geprobeerd de trainer een plezier te doen met drie spelers van niveau. We zijn heel tevreden en de coach is enthousiast", aldus de preses. Eerder haalde de club ook al Aparecido César en Martin Bergvold binnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties