Overzicht afgelopen transferperiode

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Overzicht afgelopen transferperiode
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er zit weer een transferperiode op. In de maand januari kon menig vierdeklasser nog proberen zijn team te versterken. In de laatste dagen van de eerste maand van 2007 werden er nog enkele transfers beklonken, op wat we noemen 'deadline day' bleef alles relatief rustig. KSC Grimbergen liet zich voor het eerst in jaren niet onbetuigd op de winterstopmarkt. Kscg.be zet de voornaamste transfers van de voorbije maand nog eens op een rijtje.

- transfers in januari

30/01
Patrick Kanene(KV Mechelen) wordt uitgeleend aan Kampenhout. Op het laatste nippertje haalde Kampenhout het van SK Londerzeel. Kanene was bij KV Mechelen op een zijspoor geraakt en moet mee de malaise in Kampenhout gaan verhelpen. Met het binnenhalen van deze aanvallende versterking realiseert Kampenhout de laatste transfer uit de transferperiode.
30/01
Bram Verbist(Tienen) naar Eendracht Aalst. Deze doelman stond destijds nog in het doel bij GBA, maar kon daarna de verwachtingen niet meer waarmaken. In Aalst gaat Verbist de plaats innemen van de gekwetste Andy Vandenabeele, ex-speler van KSC.
22/01
Matthias Pittoors(Lierse) wordt uitgeleend aan Verbroedering Meldert. Pittoors vergezelt ploegmaat De Witte richting Meldert.
22/01
Seth De Witte(Lierse) wordt uitgeleend aan Verbroedering Meldert. De jonge De Witte wordt het eerste product van een samenwerking tussen Lierse en Meldert.
16/01
Halil Krasniqi(SK Ronse) naar Eendracht Opstal. Krasniqi moet in Opstal de positie van spits gaan invullen.
16/01
Fami Sukama(WS Woluwe) naar KSC Grimbergen. Hiermee realiseerde KSC zijn laatste transfer. Met Sukama werd ook een meer defensief ingestelde speler gevonden. Op aanraden werd Sukama binnengehaald en het debuut van de voormalige Berchem-speler was alvast indrukwekkend.  
08/01
David Vanhagedoren(RC Mechelen) naar Eendracht Aalst. Ondanks de al sterke ploeg trekt Aalst toch een tweede speler aan in de winterstop.
05/01
Karim El Bodmossi(SK Maldegem) naar SV Bornem. De ex-spits van onder andere Lokeren gaat in Bornem zijn carrière herlanceren. El Bodmossi miste wel al een strafschop tegen Grimbergen.
03/01
Rachid Hmouda(WS Woluwe) naar KSC Grimbergen. Met Hmouda keert een oude bekende terug naar het Prinsenbos. Rachid Hmouda was aan het eind van vorig seizoen vertrokken, maar kwam dus al snel weer het Grimbergse middenveld versterken.
03/01
Kamal Boujemaoui (FCN Sint-Niklaas) wordt uitgeleend aan Berchem. Boujemaoui gaat in Berchem het aanvallend compartiment versterken. In de strijd om Boujemaoui haalde Berchem het overigens van Opwijk, waar de speler vorig seizoen nog actief was.
02/01
Gaetan Massart(FC Brussels) naar Eendracht Aalst. De Ajuinen strikken zo een jong Brussels talent.
01/01
Gaston Diomi(RC Mechelen) naar KSC Grimbergen. Een spits stond het hoogst op het verlanglijstje van KSC. De ex-spits van onder andere tweedeklasser Hamme zou in de terugronde al snel zijn stempel gaan drukken op de wedstrijden, onder meer met een hattrick tegen SV Bornem.

- overeenkomsten afgesloten eind 2006

27/12
Segun Shabi tekent een contract bij Rupel Boom. De Nigeriaan stond al langer in de belangstelling van Boom. De papieren zijn echter nog altijd niet in orde en vooralsnog is Shabi niet inzetbaar.
20/12
Jonathan Tresignie(FCV Dender) naar Verbroedering Meldert.
19/12
William Verbeeck(FCV Dender) naar Schoten. De ervaren middenvelder is vooral bekend van zijn periode bij Antwerp.
19/12
Kai Knipping(FCV Dender) naar Opwijk.
                  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties