Owen zal wederoptreden niet overhaasten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Owen zal wederoptreden niet overhaasten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans is relatief groot dat Michael Owen dit seizoen helemaal niet meer zal spelen. Die liet de 27-jarige aanvaller weten in een interview met BBC Sports.

Vorig jaar liep Owen in het WK-duel met Zweden een zeer zware knieblessure op. De speler van Newcastle United zocht kniespecialist Richard Steadman op in de Verenigde Staten die eerst wat loszittende stukjes kraakbeen verwijderde en hem vervolgens opereerde aan zijn achterste kruisband.

Normaal was het wederoptreden van Owen gepland in april dit jaar, maar het Liverpool-product geeft aan dat hij zijn rentree niet wil overhaasten. "Mijn objectief was altijd om mijn comeback te maken als ik een goed gevoel heb over mijn knie. Ik voel me nu goed en heb nog geen last van een terugslag. Hopelijk kan ik dit seizoen nog mijn rentree maken, maar anders is dat gewoon voor volgend seizoen", aldus de onfortuinlijke spits.

Owen begint binnenkort zachtjes met loopoefeningen en hij was ook nog vol lof over zijn club Newcastle United. "Vanaf het moment dat ik geblesseerd raakte, heeft de club zich formidabel gedragen. De beste en duurste operaties waren geen probleem voor de club en de reis naar Colorado was uitstekend geregeld", besluit de goaltjesdief.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties