Robinho wil meer spelen of vertrekken

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Robinho wil meer spelen of vertrekken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Braziliaanse international Robinho heeft het niet naar zijn zin bij Real Madrid. In een telefonisch interview met Globo heeft de aanvaller ermee gedreigt om Real Madrid de rug toe te keren als hij niet meer aan spelen toe komt.

Robinho is onder coach Fabio Capello op de Madrileense bank verzeild. Van de laatste zes duels die hij in actie kwam, startte hij tweemaal als basisspeler. Eén keer mocht hij de negentig minuten ook volmaken. Van de 21 competitiewedstrijden die Robinho dit seizoen in de Primera Division speelde, was hij elf keer basisspeler.

"Het wordt voor mij erg moeilijk als deze situatie zo blijft. Als dit blijft doorgaan, dan wil ik vertrekken en andere oorden opzoeken. Buiten het veld ben ik best gelukkig, maar geen enkele speler is gelukkig als hij niet mag spelen en alleen in de tweede helft mag invallen", aldus Robinho die ook bevestigde dat AC Milan interesse in hem heeft.

Robinho is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij 'De Koninklijke'. Bij Real heeft hij nog een contract tot de zomer van 2010. Robinho, al 32 keer international bij Brazilië, had eerder al laten uitschijnen dat Capello in hem geen vertrouwen heeft. "Anders zat ik niet op de bank", besluit een ontgoochelde Robinho.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties