'Als we punten halen, zit het EK er nog in'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Als we punten halen, zit het EK er nog in'
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Na de wedstrijden van woensdag in de EK-kwalificatiereeks van België, is bondsvoorzitter François De Keersmaecker plots weer hoopvol gestemd. Hij gelooft weer volop in de kansen van de Rode Duivels nadat Finland verloor van Azerbeidzjan en Servië en Portugal in Belgrado de punten deelden.

"Het EK is zeker nog niet verloren voor ons. De resultaten van woensdag stemmen me tevreden. Iedereen kan van iedereen winnen. Het is daarom nog niet het moment om de handdoek te gooien", aldus de bondspreses in de krant Het Nieuwsblad.

"Er zijn wel geen 101 manieren om het EK te bereiken. Een zege tegen Portugal en Finland in juni is wel een absolute must. Met andere woorden, in juni zullen we weten waar we staan. Maar zoals de situatie nu is, zijn zelfs de Polen nog binnen bereik. Ik ken het programma van Polen wel niet, maar ze speelden wel al een wedstrijd meer dan wij. Daarom zeg ik: als we nu de punten halen die we onderweg verloren hebben, zit alles er nog in", besluit De Keersmaecker die niet wenst blij te zijn met de schorsing van Cristiano Ronaldo tegen de Rode Duivels maar wel toegeeft dat het misschien iets simpeler zal zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties