Beckham hoopt nog altijd op Engeland

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Beckham hoopt nog altijd op Engeland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Beckham hoopt nog altijd dat hij in de toekomst opnieuw geselecteerd zal worden voor de nationale ploeg van Engeland. Tijdens de uitreiking van de Sport Industry Awards zei de op een staande ovatie getrakteerde middenvelder dat hij zich nooit opgelucht heeft gevoeld dat hij niet meer voor Engeland speelt. "Sinds ik een kleine jongen was, wilde ik altijd voor mijn land spelen en dat wil ik nog steeds. Die passie zal ik ook blijven behouden."

Woensdag scandeerden de Engelse fans die aanwezig waren op de interland tegen Andorra in het Estadio Olimpico de Montjuich de naam van de middenvelder van Real Madrid die momenteel in de lappenmand ligt. Beckham werd sinds het afgelopen wereldkampioenschap in Duitsland niet meer opgeroepen voor The Three Lions. En het lijkt er ook niet op dat het nog zal gebeuren zolang Steve McClaren bondscoach is.

Beckham stak ook nog zijn vroegere collega-internationals een hart onder de riem. "Kwalificatie wordt moeilijk, maar ik sta voor de volle honderd procent achter het team. Ik weet eigenlijk zeker dat Engeland zich zal kunnen plaatsen voor het EK want er is geen gebrek aan kwaliteit", besloot Beckham die ook vol lof was over zijn opvolger als kapitein, Chelsea-speler John Terry.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties