Kluivert misnoegd na wissel Koeman

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Kluivert misnoegd na wissel Koeman
Foto: © SC

Er is wat hommeles bij PSV Eindhoven nu de club de titel dreigt te mislopen. Patrick Kluivert voelt zich niet naar waarde geschat en hekelt de wissels die trainer Ronald Koeman uitvoert. Meer nog, hij noemt de wissels 'gênant'.

Kluivert doelt vooral op de wissel van Koeman toen die halverwege de tweede helft op het veld van FC Utrecht de jonge spits Género Zeefuik inbracht voor de licht geblesseerde Jefferson Farfán. Kluivert vraagt zich vooral af waarom hij niet mocht inkomen voor de Peruviaan en Zeefuik wel. "Die wissel sloeg nergens op. Gênant is het, diep triest. Een jonge jongen moet je inbrengen als je al 2-0 of 3-0 voor staat, niet als het om het kampioenschap gaat", aldus Kluivert in Voetbal International.

Kluivert ziet dit niet als een alleenstaand geval bij PSV. "Er wordt gedaan alsof ik niet meer kan voetballen, of ik nooit iets gepresteerd heb", aldus Kluivert die ook steun vindt bij zijn ploegmaats die de gang van zaken ook nogal vreemd vinden.

De kans dat Kluivert ook volgend seizoen nog het shirt van PSV zal dragen, is dan ook klein geworden. Overigens, tijdens de Champions League-finale mocht Kluivert van Louis Van Gaal invallen tegen AC Milan op 18-jarige leeftijd. Eerlijkheidshalve moeten we er wel bijvermelden dat Kluivert op dat moment in zijn carrière al meer ervaring had dan Zeefuik.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties