De stoel van Koeman wankelt in Eindhoven

Mathias Dumarey
| 0 reacties
De stoel van Koeman wankelt in Eindhoven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De stoel van trainer Ronald Koeman wankelt bij PSV Eindhoven. De witrode formatie heeft de landstitel zo goed als uit handen gegeven en dat is niet in goede aarde gevallen bij het clubbestuur. Ondertussen wordt al de naam van Bert Van Marwijk, eerder al geciteerd bij Club Brugge, gelinkt aan de Eindhovense club als opvolger van Koeman.

Frits Schuitema, de voorzitter van PSV Eindhoven, weigerde in de Nederlandse krant Eindhovens Dagblad te bevestigen dat Koeman het seizoen zal afmaken bij de club. "Ik ga er wel vanuit dat hij het seizoen afmaakt. We kunnen nog steeds kampioen worden. Maar in voetbal is niets zeker. Er kan vanalles gebeuren. Je weet bijvoorbeeld niet hoe de wedstrijd van komend weekend tegen Vitesse Arnhem zal verlopen. En we weten ook wat er leeft bij de spelers en zijn daar bijzonder alert op", aldus Schuitema. Met die laatste zin doelt hij op de geruchten dat heel wat spelers niet langer meer achter de coach staan.

Patrick Kluivert is zo iemand die niet meer achter Koeman staat. Zeker niet na de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Utrecht toen hij niet mocht invallen, maar de piepjonge Génaro Zeefuik wel. Enkele Latijnse spelers zouden volgens Voetbal International niet overweg kunnen met de directe aanpak van de Nederlander en De Telegraaf citeert dat de relatie tussen de technische staf en de spelergroep 'moeizaam' is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties