Den Haag scoort nog tegen Groningen

Kristof Blomme

ADO Den Haag en Groningen hebben de resterende 41 minuten van hun partij afgewerkt. Den Haag scoorde nog, waardoor de eindstand 1-3 is.
Dit weekend moest Groningen op bezoek bij ADO Den Haag. De laatste match van ADO in het Zuiderpark moest vroeg in de tweede helft worden stilgelegd. Er waren immers problemen met de thuissupporters. Groningen wilde de partij absoluut nog uitspelen, omdat het doelpuntensaldo wel eens heel belangrijk zou kunnen worden.

In de nog overblijvende 41 minuten was, het al gedegradeerde, ADO Den Haag echter beter. Vijf minuten voor het einde zorgde onze landgenoot Delorge op aangeven van Mols voor de enige treffer in het lege stadion van Emmen.

De vijde plaats, die recht geeft op play-offs, kan nog voor Groningen. Dan moet het wel met twee doelpunten meer verschil winnen dan Roda JC. Groningen speelt op eigen veld tegen Utrecht. Bovendien mogen Heerenveen en Feyenoord in een onderling duel niet verder komen dan een gelijkspel.