Muslin niet de nieuwe Bulgaarse bondscoach

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Muslin niet de nieuwe Bulgaarse bondscoach
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Slavoljub Muslin, momenteel trainer van eersteklasser SC Lokeren, wordt voorlopig niet de nieuwe bondscoach van Bulgarije. De naam van de Serviër werd volop geciteerd om de opgestapte Hristo Stoitchkov op te volgen. De Bulgaarse voetbalbond opteerde om Stanimir Stoilov aan te stellen als nieuwe bondstrainer. Hij zal fungeren als tussenpaus. Stoilov zal zijn nieuwe baan combineren met zijn huidige functie als clubtrainer van Levski Sofia.

Stoitchkov nam deze maand ontslag bij Bulgarije om hoofdcoach te worden van de Spaanse eersteklasser Celta de Vigo. Naast de aanstelling van Stoilov als interimcoach, maakte de Bulgaarse voetbalbond ook bekend dat Dimitar Penev de nieuwe teammanager wordt. De voormalige spits volgt Dimitar Dimitrov op die ook mee opstapte met Stoitchkov.

Bulgarije staat in de EK-kwalificatie in groep G op een derde plaats na Nederland en Roemenië. In juni mag Stoilov op de bank zitten voor de duels tegen Wit-Rusland. Beide landen treffen elkaar twee keer op vijf dagen tijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties