KV Mechelen ontvangt Virton

Bart Hermans
| 0 reacties
KV Mechelen ontvangt Virton
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen ontvangt zaterdagavond Virton. Virton speelt een heel wisselvallig seizoen. Ze staan wel tiende met achtendertig punten en hebben ambitie om nog beter te doen de volgende seizoenen. In de eerste periode behaalde de ploeg van trainer Grandjean maar tien punten. In de tweede periode waren dat er liefst 23 (tweede periode telt wel twee wedstrijden meer). In deze laatste periode zijn ze heel slecht bezig , een schamele vijf op vierentwintig is het resultaat. Het is uitkijken naar het aanvallersduo Calicchio en Bendaha die samen de netten toch al 19 keer konden bol zetten. Bendaha scoorde een hattrick in de heenwedstrijd. Bij Virton is er niemand geschorst maar moeten Bianchini, Calicchio, Coquelet, Do Rosario, Gustin, Hareu, Yoroba, Lamonaca en Van De Sande oppassen voor hun derde gele kaart.
 
Peter Maes en zijn jongens kunnen zich stilletjes aan beginnen klaarmaken voor de eindronde want met zes punten voorsprong op Kortrijk en nog vier wedstrijden mogen ze dat niet meer afgeven. Het feit dat KV Mechelen vice-kampioen kan spelen en de derde periodetitel kan pakken zal de ploeg nog wel vier speeldagen scherp houden. Ook doordat er een paar heel belangrijke en goede spelers terugkeren na een lange blessure zal iedereen wel scherp zetten om te spelen voor een plaatsje in de ploeg tijdens de eindronde. Zaterdag is er niemand geschorst maar moeten Geudens, Ivens, Kielo-Lezi en Van Hoevelen opletten voor een derde gele karton.
 
De heenwedstrijd eindigde op 4-2 voor Virton. Voor de ploeg uit de Gaumestreek scoorden toen Gbarssin en Bendaha (3x), voor de Mechelaars waren dat Charaï en Van Zundert.
 
KV Mechelen – Virton op zaterdag 28 april 2007 om 20h00 onder leiding van de heer Peter Vervecken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties