Benítez komt 14,49 seconden tekort

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Benítez komt 14,49 seconden tekort
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rafael Benítez, de Spaanse coach van FC Liverpool, toonde zich kort na afloop van de verloren finale gisterenavond in Athene tegen AC Milan een slechte verliezer. Kort na het eindsignaal liep hij het veld op richting scheidsrechters duidelijk wijzend naar zijn uurwerk. Benítez ging bij de Duitse arbiter Herbert Fandel verhaal halen. Er waren drie minuten extra tijd aangegeven terwijl de Duitser die niet niet liet uitspelen.

"Er waren drie minuten blessuretijd aangegeven. Het werd twee minuten, 45 seconden en 51 honderdsten van een seconde. We hadden net gescoord en ik had er veel vertrouwen in dat we er in de resterende tijd nog eentje zouden maken", aldus Benítez.

Eenmaal van de eerste ontgoocheling bekomen, gaf Benítez wel toe dat zijn ploeg het niet tot enkele seconden voor het einde had mogen laten komen. "Eigenlijk moet je in negentig minuten zien te scoren. De coach haalde nog twee à drie dingen aan 'die iedereen had kunnen zien', maar wilde dat niet als een excuus gebruiken voor de nederlaag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties