Geen transfers in Blackburn ?

Luc Goderis
| 0 reacties
Geen transfers in Blackburn ?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Blackburn Rovers zal tijdens dit tussenseizoen weinig actief zijn op de transfermarkt.  Dat meldden zowel voorzitter John Williams als manager Mark Hughes.  Beiden geloven zeer sterk in de huidige kern en denken dat er op Ewood Park niet zo heel veel te sleutelen valt.
 
Het team uit Lancashire wordt ondertussen wel gelinkt met een eventuele terugkeer van aanvaller Craig Bellamy en een vertrek van Morten Gamst Pedersen naar Manchester Utd, Tottenham of Arsenal.  Volgens Williams mag je niets uitsluiten, maar is de huidige kern een zeer goed uitgebalanceerd geheel. 

"Het huidige Blackburn is een perfecte mix van ervaring en jeugd.  Op alle posities zit het overigens ook snor", aldus de voorzitter.  "Iedereen heeft altijd de mond vol van stabiliteit.  Die stabiliteit bieden wij niet alleen op het bestuurlijke gebied, maar ook op het sportieve vlak.  De laatse zeven jaar hadden we bijvoorbeeld maar twee managers en juist die stabiliteit begint nu haar vruchten af te werpen", zei Williams.
 
"Bij de start van een nieuw seizoen zijn er altijd wel wat nieuwe gezichten op training, maar wij gaan nu niet kopen om te kopen omdat het zomer is", besloot de voorzitter.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties