'Hazard genoteerd bij FC Barcelona'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Hazard genoteerd bij FC Barcelona'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Spaanse pers bericht vandaag dat FC Barcelona een drietal uitblinkers van het afgelopen Europees kampioenschap voor spelers onder de 17 jaar verder gaat bekijken. Dat EK werd begin deze maand in ons land gespeeld en gewonnen door Spanje.

De spelers waarover het gaat zijn onze landgenoot Eden Hazard, de Duitser Tony Kroos en de Nederlander Daley Blind, zoon van ex-Ajacied Danny Blind. Bojan Krkic, een andere uitblinker speelt al voor FC Barcelona. 

De scouts van Barcelona, de vader van Krkic en Pep Boada, waren vooral onder de indruk van Hazard. De 16-jarige middenvelder speelt momenteel in de jeugdopleiding van Lille OSC en liet op het toernooi zien dat hij over heel veel kwaliteiten bezit. Samen met Krkic was Hazard de beste speler op het toernooi.

Ook Blind en Kroos zijn de scouts van Barcelona niet ontgaan. Blind wordt in de Spaanse pers omschreven als een aanstormend talent en ook de indrukken over Kroos, nu bij Bayern München, zijn positief. Ook Victor Moses, spits bij Crystal Palace, werd genoteerd in het scoutboekje van de Catalaanse trots.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties