Makaay wil weten waar hij aan toe is

Makaay wil weten waar hij aan toe is
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roy Makaay, de Nederlandse spits van Bayern München, wil op het einde van de maand weten waar hij aan toe is. De aanvaller zegt dat hij tot dus ver geen signalen heeft opgevangen dat hij zou moeten vertrekken uit Beieren, maar hij vreest wel dat hij volgend seizoen veel op de bank zal moeten zitten. Eind volgend seizoen is Makaay einde contract.

"Ik weet dat ze bij Bayern bezig zijn om zo'n zeven à acht nieuwe spelers vast te leggen. Ik ben dan ook benieuwd in hoeverre dat ook invloed zal hebben op mijn positie. Ik heb niet de indruk dat ik overbodig ben, maar ik zou graag van het clubbestuur offiiceel willen horen wat mijn situatie is. Dan weet ik tenminste waar ik aan toe ben", aldus de 32-jarige Makaay in AD Sportwereld.

Lange tijd circuleerden de namen van Luca Toni (AC Fiorentina) en Miroslav Klose (Werder Bremen) in de wandelgangen van de Allianz Arena. Makaay, die op de interesse kan rekenen van PSV Eindhoven, wil niet meemaken dat hij straks tweede keus wordt in het zuiden van Duitsland.

Karl-Heinz Rummenigge liet enkele weken geleden nog weten dat Makaay niet moet inzitten met zijn situatie bij Bayern. Hij liet uitschijnen dat de Nederlander absoluut niet ter discussie staat bij FC Hollywood en dat hij onder geen beding zal vertrekken naar een andere club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties