Huysegems: 'Club belde mijn manager'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Huysegems: 'Club belde mijn manager'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het werd her en der al gemeld in de media maar nu heeft Stein Huysegems ook officieel toegegeven dat Club Brugge hem graag zou inlijven. De aanvaller van Feyenoord Rotterdam liet weten dat de West-Vlamingen contact hebben opgenomen met hun manager. Eerder toonden ook al RC Genk en Roda JC interesse maar vooral het Duitse Borussia Mönchengladbach, straks 2.Bundesliga, kon hem charmeren.

"Ik heb gehoord van mijn manager dat Club interesse heeft. Een concreet voorstel is er nog niet gekomen dus voorlopig blijft het bij vage interesse. Ik weet trouwens niet hoeveel Feyenoord voor mij wil vangen. Het staat overigens nog niet vast dat ik zal vertrekken. Dat hangt vooral af van de nieuwe trainer want ik wil zeker eens praten met hem. Het moet een keuze worden waar ik me goed bij voel", aldus Huysegems tegen de collega's van Sporza.be.

Huysegems kwam afgelopen zomer over van AZ Alkmaar en was dus nog maar toe aan zijn eerste seizoen bij Feyenoord. In 25 competitiewedstrijden kon hij er zes keer raak treffen. De Rotterdamse club maakte een desastreus seizoen door waarbij het ook Europees voetbal misliep en in het Uefabekertoernooi werd uitgesloten na supportersrellen in Nancy.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties