Jovanovic: 'Zou graag scoren vanavond'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Jovanovic: 'Zou graag scoren vanavond'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels kijken met Milan Jovanovic vanavond een bekende in de ogen. De spits van Standard Luik vertelt in de kranten Gazet van Antwerpen en Het Nieuwsblad dat hij graag zou starten. 

"Ik heb in Finland mijn eerste interland gespeeld en meteen kunnen scoren. De bondscoach kan dus enkel maar tevreden zijn met mijn prestaties", steekt de aanvaller van wal.

"Ik zou vandaag graag scoren tegen de Belgen, maar dat wordt erg moeilijk. De Rode Duivels zijn erg geprikkeld na de kritiek die ze te slikken kregen", aldus Jovanovic die op het veld ook zijn ploegmaat Steven Defour zal treffen. "Ik heb hem al gezegd dat hij vanavond een vriendschappelijke wedstrijd zal spelen", lacht Jovanovic.

Tegen Cercle Brugge stond Jovanovic afgelopen zondag de hele wedstrijd op het veld, maar eigenlijk was dat niet de bedoeling. "In de tweede helft vroeg ik aan Michel Preud'homme om vervangen te worden. Maar hij liet me staan. "Zo ben je woensdag moe", fluisterde hij me achteraf toe", besluit Jovanovic met een kwinkslag. [RC]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties