Fiore verkast naar Mantova

Fiore verkast naar Mantova
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het mislukte Spaanse avontuur van Stefano Fiore is ten einde. De 32-jarige middenvelder ontbond zijn contract bij Valencia en kwam met Mantova tot een akkoord om er volgend seizoen te spelen. Slagen de Biancorossi erin om komend seizoen te promoveren naar de Serie A dan wordt het contract van Fiore met twee seizoenen verlengd.
 
Fiore zag drie seizoenen geleden zijn uitstekende periode bij Lazio beloond worden met een transfer naar Valencia. In zijn eerste seizoen bij de Spaanse ploeg kwam hij echter amper aan de bak en het seizoen erop werd hij uitgeleend aan Fiorentina. Daar benaderde de middenvelder zijn niveau van weleer en het was dan ook een verrassing toen La Viola besloot om de aankoopoptie niet te lichten.
 
Valencia zag het niet zitten om de voormalige Italiaanse international in zijn kern op te nemen en verhuurde hem aan Torino. Daar kwam Fiore echter al rap in conflict met Alberto Zaccheroni, een coach met wie hij in het verleden ook al overhoop lag. In januari verkaste hij naar Livorno, maar ook dat avontuur werd een tegenvaller.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties