Reserven Genk beter dan Anderlecht

De topper van dit weekend vindt natuurlijk zondagavond plaats tussen Racing Genk en Anderlecht. Zoals gewoonlijk nemen dat weekend ook de reserves van beide teams het tegen elkaar op.

Vrijdag keek het B-elftal van Anderlecht dat van Racing Genk in de ogen. De Limburgers zouden uiteindelijk met 0-3 aan het langste eind trekken. Na zeven minuten mocht de thuisploeg al met een man minder voetballen na de uitsluiting van Kanangila-Yombo. Genk kreeg daarenboven ook nog een strafschop die door Vossen in twee tijden werd benut.

Genk diepte voor rust de score nog verder uit tot 0-3. Vossen bracht met zijn tweede van de avond de bezoekers op 0-2 en Iakovenko maakte een minuut later op vrijschop de 0-3.