V. Veldhoven: 'Logisch gelijkspel tegen 'dikke' ploeg'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
V. Veldhoven: 'Logisch gelijkspel tegen 'dikke' ploeg'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Glen De Boeck en Harm Van Veldhoven konden zich na de wedstrijd verzoenen met de puntendeling. "Al blijf ik wel met een wrang gevoel achter na de afgekeurde doelpunten van Malki", voegt Van Veldhoven er nog aan toe.
 
"Volgens de beelden was het geen buitenspel", gaat de Nederlander zijn betoog verder. "Maar het zou wel niet verdiend geweest zijn", geeft hij zonder problemen toe. "We waren goed begonnen, maar kregen het moeilijk na ons doelpunt. Cercle liet de bal goed rond gaan, maar scoort dan op een hoekschop. Dat mag niet gebeuren. Via een veldgoal had ik het nog kunnen begrijpen. Ook na rust hadden we het moeilijk, maar geven we weinig kansen weg. Uiteindelijk is het een terecht gelijkspel tegen een dikke ploeg."
 
Cercle-trainer De Boeck trad zijn collega volledig bij. "We kunnen beide vrede nemen met het gelijke spel, maar ik begrijp wel de frustratie van Harm. Zelf zijn we veel te slap aan de wedstrijd begonnen. Bij het doelpunt staan we met vier spelers tegen één. Die bal mag nooit binnen. Na de rust hebben we wel twintig minuten propaganda voor het voetbal geleverd. Dat heeft ons veel energie gekost die we op het einde ontbraken." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties