Devroe: 'Met deze jongens moet het gebeuren'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Devroe: 'Met deze jongens moet het gebeuren'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Als we de Brugse sportmanager Luc Devroe moeten geloven, dan komt er straks niemand meer bij in de winterstop, tenzij er iemand zou vertrekken. De Bruggelingen zijn wel verder op zoek naar versterking. Zo werd ook de Hongaar Balazs Dzsudzsak uitvoerig gescout, maar de 20-jarige middenvelder tekende vorige week nog bij PSV Eindhoven. 

"Op termijn moet er wel wat gebeuren. We vonden het eerst nodig om onze centrale as volledig te vernieuwen", steekt Devroe van wal in Het Nieuwsblad. De sportmanager leest de kritiek op zijn flankverdedigers ook. "Oké, maar noem mij eens een paar betere. Brian Priske heeft momenteel een vertrouwenscrisis, maar die jongen kan je niets verwijten. Wat de linksback betreft, moeten we inderdaad op zoek naar versterking want daar hebben we geen alternatief voor Michael Klukowski."

Devroe was zondagavond een blij man in RC Genk maar bleef niet blind voor de faciliteiten van de Limburgse club. "Vijfduizend parkingplaatsen, 2.500 mensen die ze kunnen laten eten. Ik ben er zeker van dat zij op wedstrijddagen het dubbele van onze omzet draaien en dat met vijf- of zesduizend man minder. Dat allemaal dankzij hun accomodatie. Ook de gewone supporter hoeft hier niet in de regen zijn pintje op te drinken. We hebben dringend nood aan een nieuw stadion. Als je mensen niet op een deftige manier kunt ontvangen, verlies je hen", besluit Devroe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties