Fulham en Birmingham jagen op Kisnorbo

Fulham en Birmingham jagen op Kisnorbo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

LEICESTER – Fulham en Birmingham City hebben de jacht geopend op Patrick Kisnorbo. Beide ploegen zullen in januari de 26-jarige centrale verdediger van Leicester City proberen binnen te halen.
 
Kisnorbo is bezig aan zijn derde seizoen bij Leicester en een vaste waarde in de ploeg. Afgelopen weekend onderstreepte waarnemend manager Frank Burrows nogmaals het belang van de Australiër. “Patrick is enorm belangrijk. Hij inspireert diegenen rond hem en hij is de generaal op het veld”, liet Burrows optekenen. Fulham en Birmingham zijn dan ook bereid om 3 miljoen euro op tafel te leggen. Fulham prbeerde overigens afgelopen zomer de verdediger al aan te trekken, maar hun bod van 2,25 miljoen euro werd afgewezen.
 
Kisnorbo begon zijn carrière in eigen land bij South Melbourne. Na 67 wedstrijden en drie doelpunten verkaste hij in de zomer van 2003 transfervrij na Heart of Midlothian. Daar speelde hij twee seizoenen, maar na 48 wedstrijden en één doelpunt stapte de verdediger over naar Leicester. In Engeland speelde de Australiër al 88 wedstrijden en wist hij negen maal de weg naar de netten te vinden. Zowel voor de Australische nationale Beloften als voor het A-team verdedigde Kisnorbo al veertien maal de eer. Enkel bij de Beloften kwam hij ooit tot scoren toe.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties