Club Brugge aast op Poolse international

Club Brugge aast op Poolse international
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft zijn interesse geuit in Dariusz Dudka. Dat weet de Poolse media te melden. Toch lijkt het onwaarschijnlijk dat de Brugse ploeg de verdediger nog dit seizoen aantrekt aangezien hij woensdag zijn been brak.
 
Dudka is een 23-jarige verdediger die zowel centraal als links in de verdediging kan spelen en als verdedigende middenvelder. Sinds de zomer van 2005 speelt hij voor Wisla Krakow die toen 400 000 euro betaalde aan Amica Wronki. Volgens de Poolse media is Club Brugge bereid om de speler een contract te geven met een loon tussen de 600 000 en 700 000 euro per jaar. Dit seizoen stond hij al twaalf maal in de basis en vond hij éénmaal de weg naar de netten. Tevens verdedigde Dudka ook al 21 maal de eer van de Poolse nationale ploeg.
 
Toch lijkt het onwaarschijnlijk dat een transfer er onmiddellijk zit aan te komen. Naast het feit dat Wisla Krakow een prijskaartje van 3 miljoen euro op zijn hoofd heeft geplakt, is de speler geblesseerd. Wisla speelde immers op woensdag een wedstrijd in de League Cup tegen Zaglebie Sosnowiec en in die wedstrijd brak Dudka zijn been. Hij zou daardoor minstens vier maanden buiten strijd zijn. Tevens heeft de verdediger bij Wisla nog een contract tot 30 juni 2010.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties