Kranjcar wil Engeland kloppen

Kristof Blomme
| 0 reacties
Kranjcar wil Engeland kloppen
Foto: © SC

Woensdag moet Engeland op Wembley een punt pakken tegen Kroatië om zich te plaatsen voor het EK. De Kroaten, die zich al konden plaatsen, zijn echter niet van plan om een cadeau te doen. 

Dit weekend ging Rusland onderuit bij Israel. Hierdoor heeft Engeland aan één punt voldoende tegen Kroatië om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Kroatië, dat al geplaatst is, zal echter geen cadeaus geven aan de Engelsen. Dat zegt althans Niko Kranjcar, die zijn brood verdient bij het Engelse Portsmouth

"We gaan naar Wembley om te tonen hoe goed we zijn. We willen een boodschap geven aan Europa", aldus de middenvelder. Ook de overwinning van Israel tegen Rusland zorgt voor motivatie. "Zij speelden met hun hart, ook al hadden ze niks meer te winnen of te verliezen. Wij hebben dezelfde verplichting." 

Kroatië hoopte ongeslagen het EK te bereiken, maar dit weekend ging het fout bij Macedonië. "We konden jammer genoeg niet winnen op het modderige veld van Macedonië. Maar het is altijd een grote kans om te spelen tegen een land als Engeland. Dat is een wedstrijd waarin we de wereld kunnen tonen dat ze met ons rekening moeten houden. We geloven echt dat we goed kunnen presteren op het EK."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties