Roussel niet tevreden met Bergen

Wesley Nobels
| 0 reacties
Roussel niet tevreden met Bergen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cédric Roussel (Bergen, 6 januari 1978) is een Belgisch profvoetballer (aanvaller) die onder contract staat bij RAEC Mons. In januari 2007 vertrok hij naar Brescia Calcio. Om daar tijdens de zomerstop weer te vertrekken en naar Bergen te trekken.

Cédric Roussel was afgelopen seizoen een avontuur gestart in Italië, dat avontuur is voor Roussel erg tegengevallen en daarom trok hij terug naar Bergen. Bij deze club vind hij echter zijn draai niet en wil graag weer vertrekken. Volgens zijn zaakwaarnemer hoe sneller, hoe liever.

 

Bij Bergen krijgt hij voorlopig niet veel kansen en moet hij zich constant tevreden stellen met invallerbeurten. Daniel Striani, zijn manager, zei in Voetbal Magazine het volgende : “Cédric is niet tevreden. Bergen speelt niet in functie van hem, een loodzwaar probleem.”

 

Volgens diezelfde manager is er ook heel veel interesse : “Nu al is er een pak interesse voor Cédric, want hij heeft een uitzonderlijk profiel. Engelse tweedeklassers, ploegen uit Schotland, ook Scandinavische teams staan in de rij.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties