Deco dreigt met vertrekken bij Barcelona

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Deco dreigt met vertrekken bij Barcelona
Foto: © SC

De Portugese middenvelder Deco laat weer van zich spreken. Eerder pleitte hij al openlijk voor de komst van José Mourinho, nu dreigt hij met vertrekken indien FC Barcelona de Spaanse titel niet kan pakken.

"Voor Barcelona spelen is een droom voor mij die is uitgekomen. Toen ik hier in 2004 aankwam, triomfeerden we. Dit is hier nu mijn vierde seizoen en het is fantastisch geweest, maar als we niets winnen, ga ik vertrekken", aldus Deco in de sportkrant O Jogo.

Deco herhaalde ook dat het tijd is voor Frank Rijkaard om te vertrekken uit de Catalaanse hoofdstad. "Hij is een belangrijke coach die veel voor Barcelona gewonnen heeft, maar in het voetbal is er altijd een dag dat een relatie eindigt", zegt de Portugese international zonder omwegen.

De Portugees heeft ook nog een grote wens die hij deze zomer in vervulling wil laten gaan. "Ik heb nog steeds de droom om een wereldkampioenschap of een Europees kampioenschap te winnen." Deco won eerder al met FC Porto en FC Barcelona de Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties