Borussia laat niets los over Lehmann

Dirk Pieters
| 0 reacties
Borussia laat niets los over Lehmann
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jens Lehmann is niet langer de eerste keuze bij Arsenal. Met het oog het komende EK wil hij zijn plaats niet verliezen en is dus dringend op zoek naar een nieuwe club.

Naar verluidt zijn er verschillende clubs uit de Bundesliga die al interesse hebben getoond. Een van die clubs is Borussia Dortmund. De Duitse club wil echter de geruchten dat Lehmann op hun lijstje staat tot nader order niet bevestigen.

De voorzitter van de club, Hans-Joachim Watzke liet in de krant Ruhr Nachrichten optekenen dat geen enkele functionaris van Dortmund een uitspraak over deze zaak zal doen. Eerder was er zowel in Duitse als Engelse kranten verschenen dat Watzke en een ander bestuurslid van de club contact hadden met de doelman van de Duitse nationale ploeg.

De 38-jarige doelman had enkele dagen geleden zelf te kennen gegeven dat hij een voorstel heeft gekregen en dat in overweging neemt. Hij zei er echter niet bij over welke club het ging maar Dortmund is op zoek naar een tweede doelman nu hun vaste man, Weidenfeller minsten drie maand out is na een operatie aan de schouder.
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties