Ook KV Mechelen vindt Israël op wereldkaart

Olivier Niclaus
| 0 reacties
Ook KV Mechelen vindt Israël op wereldkaart
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Dat de Belgische eersteklassers al langer de weg vinden naar de Israëlische voetbalvelden is niet langer een geheim. Ook KV Mechelen denkt in het beloofde land de witte merel gevonden te hebben.

Ondanks dat de rood-gelen in 17 wedstrijden 22 keer het doel wisten te vinden, is de Mechelse club op zoek naar aanvallende versterking. Aloïs Nong was in de heenronde de enige spits die de trainerstaf kon overtuigen. De 27-jarige spits Lior Asulin moet zijn aanvalsbroeder worden. De Israëlier speelt sinds juni 2007 bij Hapoel Tel Aviv, maar kreeg de toestemming om met KV Mechelen mee op stage te trekken richting Cyprus. De spits slaagde er in Israël niet in een basisplaats te bemachtigen en kreeg het daarenboven aan de stok met het clubbestuur. 

Dat de snelle en technisch sterke speler een aanwinst zou zijn voor KV Mechelen staat buiten kijf. Ondermeer Olympique Marseille, Nice en verschillende topklassers uit Rusland en Turkije hengelden over twee seizoenen naar de begeerde aanvaller. Dat de spits daarenboven vlot de weg naar doel vindt, bewijzen zijn statistieken met 63 rozen in 153 wedstrijden.

Het is echter zeer de vraag of KV Mechelen er in slaagt de speler weg te kapen uit zijn thuisland, aangezien hij nog 3,5 seizoenen onder contract ligt. Asulin zou om en bij de 300.000 euro moeten kosten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties