Louwagie is een leugenaar volgens Grégoire

De Nijs Michael
| 0 reacties
Louwagie is een leugenaar volgens Grégoire
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christophe Grégoire ruilde AA Gent gisteren in voor het Nederlandse Willem II. Volgens AA Gent-manager Michel Louwagie vroeg de speler om een transfer uit angst voor de concurrentie met Ruiz, een verbijsterde Grégoire geeft vandaag zijn eigen versie:

Grégoire spreekt met klem tegen dat hij zelf om een transfer vroeg, volgens hem had AA Gent al een akkoord met Willem II voor hij mocht gaan onderhandelen met de Nederlandse laagvlieger. Grégoire windt er geen doekjes om: "Louwagie is een leugenaar", verklaart hij vandaag in de krant. 

Gregoire stelt verder serieuse vragen bij de ambities van Gent. Net zoals vele supporters stelt hij vast dat de club elk jaar hoge ambities stelt, maar steeds zijn beste spelers laat vertrekken. Bovendien verwijst hij naar het feit dat de club hem een jaar geleden mondeling een contractverlenging had aangeboden, maar dat Louwagie sindsdien steeds de boot afhield. Gregoire was naar eigen zeggen ook graag in Gent gebleven, maar de club liet hem merken dat hij moest vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties