Boussoufa: 'Straks ben ik van de druk verlost'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Boussoufa: 'Straks ben ik van de druk verlost'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Mbark Boussoufa is nog één dag de Gouden Schoen. De Marokkaan is blij dat hij de trofee mag doorgeven aan iemand anders. Zijn top drie voor morgen bestaat uit zijn ploegmaats Ahmed Hassan en Lucas Biglia aangevuld met Steven Defour.

"Ahmed Hassan is een vriend van mij. Ik heb heel goed met hem kunnen samenspelen. Ik weet dat Hassan erg op de trofee hoopt, maar hij zal zich hoe dan ook moeten neerleggen bij de uitslag. Ook Steven Defour zou zeker een terechte winnaar zijn. Ik herken wat van mezelf in hem", aldus Mbark Boussoufa in de kranten.

"Dit jaar ga ik veel meer van de show genieten. Vorig jaar is me dat niet gelukt omdat ik te veel last had van de zenuwen. Ik neem nu met gemengde gevoelens afscheid van de trofee. Je krijgt veel aandacht en alle ogen zijn op jouw gericht. Je wordt meteen veel kritischer bekeken. Wat je vooraf deed, vond iedereen fantastisch. Wat je als Gouden Schoen deed, daarentegen, vond iedereen maar gewoon. Er zal zeker veel druk van me afvallen", besluit de Marokkaanse international die niet aanwezig zal zijn op de Afrika Cup.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties