Update: Ogunsoto nog niet naar Cadiz

Nico Wieme
| 0 reacties
Update: Ogunsoto nog niet naar Cadiz
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Eerder op de dag meldden wij u dat Patrick Ogunsoto Westerlo met onmiddellijke ingang zou verlaten voor de Spaanse tweedeklasser Cadiz. Nu blijkt er echter een kink te kabel te zijn gekomen.

VC Westerlo en Cadiz sloten een akkoord omtrent de overgang van Patrick Ogunsoto. De Nigeriaan zou de rest van het seizoen naar Spanje trekken, met een optie op verlenging van het contract. Westerlo zou volgens de Spaanse media een transferprijs van een 120 000 euro opstrijken. Ogunsoto was in de Kempen op een zijspoor beland nadat hij dit seizoen nog geen enkel doelpunt kon scoren. Vorig jaar vond hij maar liefst twintig keer de weg naar de netten.
 
Vandaag blijkt de overgang naar de Secunda Division plots niet meer zo evident te zijn. Westerlomanager Herman Wijnants verklaart aan Sporza: “Ogunsoto moest maandag naar Cadiz vertrekken voor medische testen. Maar hij is niet vertrokken. Ik weet niet of hij nog wel zal vertrekken.” Wijnants weet ook waar het probleem zich situeert. “Op clubniveau is het akkoord een feit, maar de managers van Ogunsoto maken onderling ruzie”, zucht de Westelse sterke man.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties