Ogunsoto blaast transfer af

Nico Wieme
| 0 reacties
Ogunsoto blaast transfer af
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Patrick Ogunsoto verhuist dan toch niet naar Cadiz. De Nigeriaanse spits van Westerlo heeft de overgang zelf afgeblazen. Het salaris zou een struikelblok gevormd hebben.

Cadiz had eerder op de week op haar website de komst van Patrick Ogunsoto aangekondigd, maar VC Westerlo counterde dat bericht snel. De Kempenaars wisten dat de Nigeriaan niet naar Spanje was afgereisd om medische testen te ondergaan. Op clubniveau was er wel al een akkoord.
 
In Gazet van Antwerpen zegt Westerlomanager Herman Wijnants dat er een misverstand was over wat Ogunsoto bij de Spaanse tweedeklasser bruto en netto kon verdienen. “Bovendien rees er weer een probleem met makelaars. Het wordt een pijnlijk verhaal, maar we zitten met handen en voeten gebonden aan de speler. Donderdag (vandaag, nvdr.) ga ik maar eens met hem praten”, aldus de sterke man bij Westel.
 
Dat de wispelturige aanvaller Westerlo zal of moet verlaten, staat zo goed als vast. Zijn krediet in de Kempen is opgebruikt. “Naar verluidt schermt hij weer met andere clubs. Ik ben benieuwd. Westerlo heeft vijf, zes aanbiedingen voor Ogunsoto ontvangen, maar hij wou er telkens niet naartoe”, zucht Wijnants.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties