Brussels wil Svetlicic aantrekken

Olivier Niclaus
| 0 reacties
Brussels wil Svetlicic aantrekken
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Brussels, voorlaatste in de stand, wil voor meer defensieve stabiliteit zorgen en denkt daarbij aan Svetlicic van AA Gent.

Svetlicic, de ervaren rot in de defensie van AA Gent, dreigt met de terugkeer van Smoje en de heropstanding van De Roeck, op de bank te verzeilen. Nummer 17 van de Jupiler League, Brussels, zette de terugronde dramatisch in met een 7-2 pandoering op het veld van Westerlo. Een link tussen speler en club is aldus snel gelegd. Met 43 tegendoelpunten heeft de ex-club van trainer Cartier veruit de slechtste verdediging van het land. De vraag is of Svetlicic de uitdaging wil aangaan om in de hoofdstad de gammele defensie te leiden. Een andere vraag is of AA Gent, na het vertrek van Covic naar Roeselare, nog een tweede verdediger op korte termijn wil laten vertrekken.

De Serviër, die onlangs zijn 34ste verjaardag mocht vieren, speelt sinds 2006 voor de club uit de Arteveldstad. Voorheen was de statisch ogende, maar rustgevende pion in België al actief bij Germinal Beerschot en Cercle Brugge.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa League Play-offs - Finale

Nieuwste reacties