Persoons tekent bij Turnhout

Persoons tekent bij Turnhout
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Turnhout heeft zich in zijn jacht op promotie naar tweede klasse versterkt. Mattis Persoons, in de heenronde actief bij KVSK United, tekende een contract. Jeroen Liekens verliet dan weer de ploeg.

Persoons zag bij KVSK United weinig mogelijkheden om het te schoppen tot basisspeler. Hij bleef dit seizoen steken op één basisplaats en drie invalbeurten. De 22-jarige aanvaller werd nochtans deze zomer binnen gehaald als jeudig talent nadat hij vorig seizoen veertienmaal scoorde voor Standaard Wetteren. Hij tekende een contract voor twee seizoenen, maar op 1 januari, na amper een half seizoen, werd de overeenkomst al ontbonden.
 
Persoons kon dan ook transfervrij overstappen naar Turnhout. De spits is komende zondag al speelgerechtigd voor de topper in en tegen FC Luik. Persoons is tevens de broer van Koen Persoons, de middenvelder bij KV Mechelen.
 
KV Turnhout liet wel Jeroen Liekens vertrekken naar vierde klasser Lille. De 19-jarige verdediger kwam dit seizoen geen seconde in actie. Turnhout had hem overgenomen van Willem II.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties